Udgivet af Anonym, ons d. 1. maj 2019, kl. 13:18


Alle Kan Synge er med, når der Grundlovsdag, onsdag den 5. juni, kl. 13.00 bliver afholdt sommerfest i præstegårdshaven i Herstedøster.

Herstedøster Kirke er med i det landsdækkende projekt Alsang2020, og i den forbindelse vi sangen gjalde ekstra meget ud over landsbyen. 

Klassekorene fra Alle Kan Synge fra Herstedøster Skole vil synge med, og sammen med Herstedøster Kirkes Korskole og hele publikum vil præstegårdshaven blive fyldt med kæmpe fællessang – altsammen under ledelse af Signe Sørensen.  

På programmet står også sangeren og saxofonisten Mads Mathias (billedet). Han er Danmarks førende mandlige jazzsanger og er et personligt og friskt bud på en opdateret jazz crooner, i Sinatras og Tony Bennets kølvand. Hans karismatiske sceneoptræden har gjort ham til en efterspurgt solist med radioens big band, og han er er også blevet efterspurgt i udlandet. 

Guitaristen Jacob Fischer er en anden musiker, der efterhånden spiller mere i udlandet end herhjemme, hvor mange sikkert kender ham fra alle årene med Svend Asmusseneller de flere tusinde koncerter med Finn Zieglerog Hugo Rasmussen. I efteråret var han på turné i både USA Japan – og han kom også forbi Herstedøster Kirke for at spille med  Michala Petri og Charlotte Andersson. Med sig til sommerkoncerten har han den unge baskomet Matthias Petriog trommeslageren Tom Jensen.


Tekst og foto Bo Nygaard Larsen 

 

Kategorier Nyheder